بزرگترین رویداد فروش در نمایشگاه بهاره اتاق اصناف بوشهر برگزار می‌شود

بزرگترین رویداد فروش در نمایشگاه بهاره اتاق اصناف بوشهر برگزار می‌شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان بوشهر، امید سامری عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران و رئیس اتاق اصناف مرکز استان بوشهر گفت: نمایشگاه عرضه مستقیم کالا برای سهولت دسترسی شهروندان بوشهری به کالای باکیفیت و ارزان به مناسبت نوروز از تاریخ 16 اسفندماه در نمایشگاه بین‌المللی بوشهر برگزار می‌شود.

وی افزود: بیش از 4هزار مترمربع فضا به این نمایشگاه اختصاص می‌یابد و حدود 400 واحد صنفی می‌توانند با نام‌نویسی در اتحادیه مربوطه در این رویداد بزرگ فروش مشارکت کنند.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان بوشهر تاکید کرد: در بزرگترین رویداد فروش کالای بهاره بوشهر که در بیستم اسفندماه برگزار می‌شود یک سالن بزرگ به عرضه آجیل، خشکبار و شیرینی، یک سالن بزرگ به عرضه پوشاک و سالن سوم هم به بقیه ملزومات و اقلام مورد نیاز مردم اختصاص می یابد.

سامری گفت: اتاق اصناف بر روند عرضه کالا در این نمایشگاه و ارزان‌تر از بازار بودن آن نظارت همه جانبه دارد. به همین دلیل از شهروندان بوشهری دعوت می کنیم که به این نمایشگاه تشریف آورده و کالای باکیفیت و ارزان تهیه کنند./پ/