اصناف گچساران در آستانه ورشکستگی

رئیس اتاق اصناف گچساران: اصناف گچساران در آستانه ورشکستگی

رئیس اتاق اصناف شهرستان گچساران اظهار کرد: به‌دلیل مشکلات، معیشتی اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا ۴۰ درصد از اصناف این شهرستان متضرر و در آستانه ورشکستگی و تعطیلی قرار دارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران به نقل از کبنا، محمد راهی رئیس اتاق اصناف شهرستان گچساران بیان کرد: به‌دلیل مشکلات، معیشتی اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا ۴۰ درصد از اصناف این شهرستان متضرر و در آستانه ورشکستگی و تعطیلی قرار دارند.

راهی افزود: بیش از چهار هزارو ۷۰۰ واحد صنفی در این شهرستان وجود دارد.

راهی با بیان اینکه همکاری بازاریان برای مقابله با بیماری کوئید ۱۹ در طرح  اعمال محدودیت‌ها قابل تقدیر است اظهار داشت: بیش از چهار هزارو ۵۰۰ مورد بازرسی امسال بر نحوه عملکرد اصناف از جمله رعایت پروتکل‌های بهداشتی و شناسایی اصناف متخلف انجام شد.

وی تصریح کرد: ۸۵ درصد از اصناف این شهرستان پروتکل‌های بهداشتی را در زمینه مقابله با کرونا رعایت می‌کنند.

رئیس اتاق اصناف شهرستان گچساران عنوان کرد: این میزان بازرسی در زمینه اجرای طرح محدودیت‌های ناشی از کرونا در بازار این شهرستان انجام شد.

راهی عنوان کرد: ۲۰ بازرس و کارشناس در قالب پنج گروه برای نظارت بر اعمال محدودیت‌های ناشی از کرونا در بازار شهرستان فعالیت می کنند.

وی افزود: بازرسان روزانه در ۲ نوبت صبح و عصر بر نحوه عملکرد اصناف از جمله رعایت پروتکل‌های بهداشتی، شناسایی اصناف متخلف و تذکر در خصوص رعایت مصوبات ستاد مقابله با کرونا فعالیت دارند.

راهی خاطر نشان کرد: پس از شناسایی  واحدهای متخلف در ابتدا به آنها تذکر و اخطار داده می‌شود اما چنانچه این مساله تکرار شود پس از تشکیل پرونده به تعزیرات حکومتی معرفی می‌شود.

رئیس اتاق اصناف شهرستان گچساران ابراز کرد: هم اکنون سامانه ۱۲۴ آماده دریافت شکایت ها و گزارش‌های مردمی در زمینه تخلف های عرضه کالا و خدمات است.

راهی تصریح کرد: ۲۵ هزار بازرسی سال گذشته در زمینه اجرای طرح محدودیت های ناشی از کرونا در بازار این شهرستان انجام شد که در این زمینه بیش از ۴۶۲ واحد صفی پلمب گردید.

وی بیان کرد: هفت هزارو ۵۴۹ واحد پروانه کسب تاکنون در این شهرستان صادر شده که از این تعداد پنج هزارو ۹۸ مورد قانونمند می باشد./ح/