تمدید تعطیلی اصناف اصفهان تا دهم اردیبهشت

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران و رئیس اتاق اصناف اصفهان خبر داد؛ تمدید تعطیلی اصناف اصفهان تا دهم اردیبهشت

رسول جهانگیری اظهار داشت: با وجود آنکه طبق آمار رسمی، اصناف فقط ۱۰ درصد در شیوع ویروس کرونا دخیل هستند اما بدون توجه به عوامل دیگر شیوع کرونا چون اداره‌ها، بانک‌ها، ناوگان حمل و نقل، سفرها و… در زمان‌هایی که قرار بر محدودیت است اصناف مورد توجه قرار می‌گیرند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران به نقل از اقتصاد برتر جهانگیری تأکید کرد: موفقیت در مقابله با کرونا به مسائل مدیریتی باز می‌گردد که مسئولان در این زمینه چندان مدبرانه عمل نمی‌کنند؛ به عنوان مثال اگر ۲ هفته نخست فروردین‌ماه که نیمی از اصناف تعطیل بودند قانون تعطیلی کامل اجرا شده بود، اکنون که زمان کسب و کار اصناف است مجدداً محدودیت اعمال نمی‌شد.

رئیس اتاق اصناف اصفهان در پاسخ به پرسشی مبنی بر میزان حمایت بانک‌ها در دوران محدودیت‌های کرونایی از اصناف گفت: بانک‌ها چک‌های اصناف را برگشت زدند، اما طبق مصوبه اخیر، قرار بر آن است که تمام اجراییات بدون دریافت جریمه رفع اثر شود؛ بر این اساس در صورتی‌که برگشت چک‌هایی که مرتبط با فعالان صنفی است رفع اثر می‌شود.

جهانگیری اظهار کرد: به علاوه پیشنهاد داده شد که پرداخت ۳ ماه از اقساط وام فعالان صنفی که مربوط به اسفند، فروردین و اردیبهشت ‌ماه است به آخر سال موکول شود.

وی در ارتباط با برخورد مالکان با فعالانی که محل کسب آن‌ها استیجاری است خاطرنشان کرد: خوشبختانه در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که حمایت مردم نسبت به همدیگر، بیشتر از متولیان امور نسبت به افراد جامعه است؛ تعداد زیادی از مالکان با مشاهده شرایط اقتصادی و اعمال محدودیت‌های پی‌درپی، از دریافت اجاره‌ها صرف نظر کرده و یا دریافت اجاره را به تعویق انداخته‌اند.

رئیس اتاق اصناف اصفهان در مورد میزان رعایت قوانین دوران محدودیت‌ها توسط اصناف گفت: اصناف اصفهان در مقایسه با دیگر نقاط کشور، بیش از ۹۰ درصد مصوبه‌ها و پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند؛ البته متخلفانی هم وجود داشته‌اند که با وجود تذکر و عدم توجه، محل کسب آنها پلمب شد.

جهانگیری تصریح کرد: در کل اصناف اصفهان به دلیل آگاهی و درک کامل از شرایط جامعه و به دلیل اعتقادی که به مردم و کشور دارند بخش زیادی از قوانین را رعایت می‌کنند اما در مقابل، توقع حمایت‌های اصولی از مسئولان دارند./ح/