اهدای ۲۰۰۰ “تخته پتو” به زلزله‌زدگان خوی از سوی اتحادیه کشوری آسانسور

با حضور رئیس اتاق اصناف ایران انجام شد؛ اهدای ۲۰۰۰ “تخته پتو” به زلزله‌زدگان خوی از سوی اتحادیه کشوری آسانسور

قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف ایران در آیین اهدای کمک های غیر نقدی از سوی اعضای اتحادیه کشوری آسانسور، پله‌ برقی و خدمات وابسته به زلزله زدگان شهرستان خوی حضور یافت.
رئیس اتحادیه کشوری آسانسور، پله‌ برقی و خدمات وابسته در این باره و در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران بیان کرد: متاسفانه وقوع زلزله در شهرستان خوی موجب شده است که تعدادی از هموطنان ما در این شهرستان با کمترین تجهیزات گرمایشی، روزهای سرد زمستانی را سپری کنند. بدین جهت اتحادیه کشوری آسانسور پله‌ برقی و خدمات وابسته هم راستای سایر اقشار و اتحادیه ها، خود را ملزم دانسته است تا به موجب مسئولیت اجتماعی حداقل هایی را برای مدیریت این وضعیت بحرانی تامین کند.
عباس ابریشمی افزود: در این راستا اعضای اتحادیه کشوری آسانسور پله‌ برقی و خدمات وابسته بار دیگر همراهی و همدلی خود را با هموطنان آسیب دیده از زلزله‌ اعلام و تعداد ۲۰۰۰ تخته پتو به ارزش ۷ میلیارد ریال را تهیه کردند.
رئیس اتحادیه کشوری آسانسور، پله‌ برقی و خدمات وابسته از حضور قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف ایران و معاونان دبیرخانه‌ هیات عالی نظارت‌ در آیین اهدای این اقلام تقدیر و تشکر کرد./پ/