واردات سالانه چادرمشکی به کشور چه میزان است؟

۱۵:۱۵:۱۷ بهمن ۴, ۱۳۹۹ 0 دیدگاه

واردات سالانه چادرمشکی به کشور چه میزان است؟

مسئول بسیج اصناف کشور در مورد میزان واردات سالانه چادر مشکی به کشور توضیحاتی داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران غلامرضا حسن‌پور در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: در برنامه ششم توسعه اشاره‌ای به اصناف نشده ‌در صورتی که اصناف و بازاریان بازوان قدرت اقتصادی نظام است و در دوران هم کرونا نقش موثری داشت.
وی خاطرنشان کرد: بنابراین می‌توان با برگزاری نشست‌هایی ضمن احصاء مسائل و مشکلات و آسیب شناسی، با کمک اصناف برای برنامه توسعه هفتم برنامه ریزی مناسبی را صورت داد.
حسن پور افزود: شبکه بزرگ کاسبان امین را باید راه بیندازیم و همه مافیای اقتصادی را باید بشکنیم تا از این طریق در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی استوارتر قدم برداریم.
مسئول سازمان بسیج اصناف کشور با اشاره به اینکه سالانه ۸۰ میلیون متر پارچه چادر مشکی وارد کشورمان می‌شود عنوان داشت: تولید پارچه چادرمشکی در سال جهش تولید در دستور کار ما قرار گرفت.
حسن‌پور تاکید کرد: به امید خدا ۱۵ بهمن امسال مصادف به میلاد حضرت زهرا( س ) و مقارن با دهه فجر اولین محصول کارخانه نای زرین خوانسار با پشتیبانی سازمان بسیج اصناف و بازاریان و فعالان اقصادی کشور به بهره برداری خواهد رسید.
وی در پایان ضمن توصیه به همه مردم برای رعایت بیشتر پروتکل های بهداشتی گفت: کاهش فوتی های کرونا ومبتلایان در ایران علیرغم همه پیش‌بینی‌ها ، به برکت دعای خیرحضرت زهرا (س) درایام فاطمیه بود و از خداوند متعال می خواهیم به دعای خیر اهل بیت(ع) بویژه ولی نعتمان حضرت امام رضا(ع) ریشه این ویروس منحوس خشکیده شود./ح/

image_print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 4 = 10