ضرورت حمایت دولت از اصناف با ارائه بسته‌های حمایتی و تسهیلات مالیاتی

رئیس اتاق اصناف مرکز استان یزد مطرح کرد: ضرورت حمایت دولت از اصناف با ارائه بسته‌های حمایتی و تسهیلات مالیاتی

رئیس اتاق اصناف مرکز استان یزد با اشاره به نقش پررنگ اصناف در حمایت از مردم و نظام در جنگ ۱۲ روزه، خواستار ارائه بسته‌های حمایتی و تشویقی از سوی دولت شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران، سید علیرضا آسایش گفت: اصناف همواره در بحران‌های مختلف مانند انقلاب، دفاع مقدس، همه گیری بیماری کرونا و … در کنار نظام ایستاده‌اند و در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر نیز، مانند گذشته پای کار بوده‌اند.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان یزد گفت: جدا از مسائلی مانند فروش و رکود بازار در این ۱۲ روز که بسیاری از واحدهای صنفی نیمه‌تعطیل بودند، انتظار داریم دولت با در نظر گرفتن بسته‌ای حمایتی، بخشی از خسارات وارده را جبران کرده و قدردان همراهی اصناف باشد.

آسایش تاکید کرد: در این مدت، بسیاری از اصناف با مشکلاتی مانند کاهش شدید فروش، اختلال در امور بانکی، مشکل در صدور چک‌ها و قطعی سامانه‌های صنفی مواجه بودند. با توجه به سابقه ۴۵ ساله حضور مؤثر اصناف در صحنه‌های ملی، شایسته است دولت با تسهیلات مالیاتی یا بسته‌های ویژه از اصناف حمایت کند.