نشست بررسی نحوه اجرای طرح ساماندهی اصناف فعال در حوزه موادغذایی برگزار شد

به منظور حمایت از اجرای طرح سلامت اصناف در حوزه مواد غذایی و به منظور تبادل نظر جهت نگارش پیش‌نویس تصویب‌نامه هیأت وزیران، نشستی با حضور احسان سقایی، دبیرکل اتاق اصناف ایران و منوچهر صادقیان، رئیس هیات مدیره شرکت دانش‌بنیان مهندسی بهینه علم‌آوران کاسپین و حضور برخی از معاونان و مدیران اتاق اصناف ایران امروز دوشنبه ۱۷ شهریور ماه ۱۴۰۴ در محل اتاق اصناف ایران برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، در این نشست که پیرو امضای تفاهم‌نامه همکاری میان اتاق اصناف ایران و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد، نحوه اجرای مفاد این تفاهم‌نامه مبنی بر ساماندهی اصناف و همکاری در اجرای طرح ساماندهی اصناف فعال در حوزه موادغذایی، خوراکی، آشامیدنی با تمرکز بر آموزش، مهارت‌افزایی و صدور گواهی‌های معتبر مورد بحث و تبادل نظر اعضا قرار گرفت.