اقتصاد ایران نیازمند استفاده از ظرفیتهای اصناف است

سخنگو و عضو هیأت رئیسه اتاق اصناف ایران عنوان کرد: اقتصاد ایران نیازمند استفاده از ظرفیتهای اصناف است
سخنگو و عضو هیأت رئیسه اتاق اصناف ایران مشارکت اصناف در انتخابات ریاست جمهوری روز جمعه 15 تیر ماه 1403 را مشارکتی ارزشمند و قابل تقدیر عنوان کرد و گفت: همانگونه که اصناف با حضور حداکثری خود در پای صندوقهای رأی، تکلیف و تعهد خود را نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری ادا کردند، شکی نیست که فارغ از هر گونه تفکر و ایده سیاسی، همانند گذشته دولت جدید را نیز در جهت تحقق اهداف خود یاری خواهند کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتاق اصناف ایران، مهدی امیدوار افزود: فضای اقتصادی کشور در حال حاضر به شدت نیازمند آن است که از ظرفیت و پتانسیلهای اصناف در جهت رشد و توسعه اقتصادی استفاده شود.
وی افزود: همواره اصناف به عنوان بخش توزیعی در اقتصاد خرد کشور شناخته میشود؛ این در حالی است که اگر ظرفیتهای بیشمار اصناف در حوزه تولید و صادرات مورد توجه قرار گیرد، پیامدهای مستقیم و تأثیرگذاری در رشد و ترقی اقتصاد کلان کشور نیز خواهد گذاشت.
امیدوار ادامه داد: اتاق اصناف ایران در رویکرد جدید خود تلاش کرده تا با تقویت بخش تولید به ویژه تولیدات صادراتمحور صنفی، از تمامی ظرفیتهای بالقوه جامعه صنفی برای آبادانی کشور استفاده کند. بدیهی است که در این مسیر همراهی و همدلی دولت جدید از مهمترین ابزار رسیدن به اهداف مذکور است.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که با روی کارآمدن دولت جدید شرایط اقتصادی کشور برای سرمایهگذاری، تولید و صادرات صنفی، بیش از پیش مهیا شود و تمامی فعالان اقتصادی بتوانند از ظرفیتهای موجود به نحو احسن استفاده کنند.