عدم نظارت بر نرخ‌گذاری از مبدأ/ ریشه اصلی گرانی گوشت گاو

رئیس کمیسیون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران درخصوص نرخ افسارگسیخته گوشت گاو نسبت به درآمد مردم، گفت: تقاضا داریم بازرسان تعزیرات و جهاد کشاورزی به جای جریمه فروشگاه‌ها و کاسبان خرد، به رصد میدان‌های دام بپردازند.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، غلامرضا پورسلاخ در این باره، افزود: نظارت را باید از میدان‌های دام که در استان‎ها وجود دارد، شروع کرد.
رئیس کمیسیون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران با توصیف دلایل زنجیره افزایش نرخ گوشت گاو، افزود: زمانی که در میادین دام نرخ گوشت افزایش می‌یابد، واحد صنفی هم که گوشت را از دامدار تهیه می‌کند، مجبور است با نرخ بالا همان گوشت را به‌فروش برساند.
وی با تاکید بر اینکه بازرسی‌ها باید در مبدا تشدید شود نه در مقصد، گفت: نرخ‌گذاری در میادین دام بدون متولی و نظارت رها شده است. این در حالی است که نرخ گوشت گاو مانند گوشت مرغ نیست که دولت در نرخ‌گذاری آن نقش داشته باشد و آن را رصد کند.
پورسلاخ در ادامه افزود: در حال حاضر نرخ هر کیلو گوشت گوساله در پایتخت در محدوده یک میلیون و صدهزار تومان است و اگر این وضعیت مدیریت نشود این نرخ به یک میلیون و پانصدهزار تومان هم خواهد رسید.
وی در پایان گفت: زمانی که واردات گوشت برزیلی متوقف شد، هشدار دادیم که توقف واردات در نرخ گوشت تاثیر خواهد داشت. متاسفانه واردات گوشت برزیلی را متوقف کردند و در نتیجه این اقدام نرخ گوشت کیلویی200 تا 300 هزار تومانی را یکباره به 750 هزار تومان رساندند.