رعایت متراژ در نانواییها؛ شرط پنهان ایمنی و کیفیت نان

جلسه کارشناسی با موضوع تفکیک دامنه شمول مشاغل صنفی و خدماتی و تولیدی کشاورزی امروز یکشنبه 4 آبان در اتاق اصناف ایران برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتاق اصناف ایران برگزار شد، موضوع تفکیک متراژ نانواییها به تفکیک نوع نان، اعم از نان های سنتی، حجیم و نیمه حجیم مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
شایان ذکر است در نشست مذکور موارد مهمی همچون در نظر گرفتن الزامات حقوق کارگری و ایمنی کار در محیط نانواییهای مانند تاثیر متراژ واحد تولیدی نان بر امنیت و کرامت کارگران، ضرورتهای بهداشتی و تاثیر آن بر کیفیت و استاندارد محصول، مطرح شد.
در پایان به منظور حفظ ایمنی، بهداشت و کیفیت نان با توجه به متراژ محیط کار، تعامل بیشتر وزارت بهداشت، وزارت کار و اتاق اصناف ایران پیشنهاد شد.

