
پذیرش وزارت صمت، فداکاری و ریسکی بزرگ از سوی مدرس خیابانی است
رئیس اتاق اصناف مرکز استان کرمان: پذیرش وزارت صمت، فداکاری و ریسکی بزرگ از سوی مدرس خیابانی است
رئیس اتاق اصناف مرکز استان کرمان گفت: هر وزیری با برنامه و فرصتی چهارساله بر مسند کار مینشیند اما حسین مدرس خیابانی با پذیرفتن خدمت در این فرصت کم باقی مانده از عمر قانونی دولت دوازدهم و شرایط حساسی که بازار با آن روبرو است، ریسک بزرگی را به جان خریده و فداکاری و از خودگذشتگی زیادی کرده است.
یوسف جعفری در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاعرسانی اتاق اصناف ایران اظهار کرد: اطلاعات حسین مدرس خیابانی در خصوص بازار و اصناف بسیار خوب است و به همین علت میتواند در مدیریت امور موفق باشد.
وی افزود: با توجه به اینکه از فرصت دولت کنونی تنها چند ماه باقی مانده است، هر فرد جدیدی برای این سمت معرفی شود نمیتواند به این سرعت موفقیتی به دست آورد. اما مدرس خیابانی در چند ماهی که سرپرستی این وزارت خانه را برعهده داشته است، توانمندی خود را نشان داده است.
نماینده اتاق اصناف ایران در استان کرمان بیان کرد: امیدواریم با شناختی که نمایندگان مجلس شورای اسلامی از ایشان دارند رای موافق و قاطعانهای به ایشان بدهند تا بتواند به فعالیتهای خود به ویژه در حوزه بازار و اصناف ادامه دهد. اصناف به شدت مورد بیمهری قرار گرفتهاند و در رابطه با موضوع کرونا آسیب جدی دیدهاند. از این رو است که امید داریم ایشان ابقا شود و کمی به اصناف توجه کند.
جعفری گفت: وزیر آینده صمت باید بازار را بشناسد و به قوانین اشراف داشته باشد تا بخشی از آییننامهها را اصلاح کند. برخی معتقدند که صنایع مهمتر از اصناف هستند اما این طور نیست. ما سه میلیون واحد صنفی داریم که هر کدام از اینها شاید در طی روز محل مراجعه ۵۰مشتری داشته باشند. اما اجازه بدهید این طور تصور کنیم که هر واحد صنفی در طول روز فقط یک مشتری دارد. به عبارتی در هر روز ۳میلیون نفر به واحدهای صنفی مراجعه میکنند. حالا اگر اصناف در مواجهه رو در رو با مشتریان خود ایشان را خوشبین کنند، ۳میلیون نفر به دولت و کشور خوشبین میشوند و اگر خدای نکرده خللی در ارائه خدمت به مشتریان به وجود آید ۳میلیون نفر به دولت و کشور بدبین میشوند.
رئیس اتاق اصناف مرکز استان کرمان تاکیدکرد: بنابراین اصناف جایگاه ویژهای دارند و کسی که مسئولیت وزارت صمت را میپذیرد باید بازار را بشناسد، ارتباط درستی با بازاریان بر قرار کند و با سیاستی امور را پیش ببرد که کوچکترین تنشی در بازار ایجاد نشود./پ/