
رییس اتاق اصناف مرکز استان هرمزگان : بیش از یک هزار و ۴۰۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی بندرعباس صورت گرفته است/ مشارکت ۹۵ درصدی صنوف بندرعباس در تعطیلی واحدهای صنفی
رئیس اتاق اصناف مرکز استان هرمزگان گفت: در طی هشت روز نخست محدودیت ها بیش از یک هزار و ۴۸۴ مورد بازرسی از واحدهای صنفی بندرعباس صورت گرفته است .
عبدالمجیدجلالی در گفت وگو با خبرنگار اتاق اصناف ایران افزود: از ابتدای اجرای طرح محدودیتها تاکنون یک هزارو ۴۸۴ مورد بازرسی در حوزه صنف انجام شده، که از این تعداد ۵۱۳ واحد تذکر و ۴۲۶ واحد مورد اخطار داده شده و ۱۰۷ واحد صنفی نیز در شهر بندرعباس پلمب شده است.
وی تصریح کرد: از ابتدای اجرای طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیتهای کرونایی تا پایان محدودیت ها اکیپ های بازرسی های روزانه فعال هستند و بر روند اجرای طرح نظارت دارند.
جلالی با بیان اینکه اصناف استان هرمزگان همکاری بسیار مطلوبی در اجرای طرح داشتند، اظهار کرد: بیش از ۹۵ درصد صنوف استان در اجرای طرح همکاری کردند و میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی نیز از سوی اصناف استان بالا بوده است.
رئیس اتاق اصناف بندرعباس افزود: برخی از واحدهای صنفی که تحت نظارت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هستند همکاری لازم را ندارند و قوانین محدودیت ها را رعایت نمی کنند.
جلالی افزود:سلامت جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است و امیدوار هستیم با اجرای محدودیت ها و تعطیلی واحدهای صنفی از میزان شیوع ویروس کرونا کاسته باشیم./ع/