
رستورانها نباید جایگزین تالارها شوند
عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران و رئیس اتاق اصناف مشهد: رستورانها نباید جایگزین تالارها شوند/ اجرای دستورالعملهای بهداشتی نیازمند حساسیت مردم به شیوع کرونا است
عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران و رئیس اتاق اصناف مشهد اظهار کرد: اجرای دستورالعملهای بهداشتی نیازمند حساسیت مردم به شیوع کرونا در این روزهای بحرانی و سخت است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتاق اصناف ایران، محمود بنانژاد در واکنش به برگزاری مراسمهای عروسی در مشهد به شهرآرا گفت: به همه تالارهای شهرستان مشهد تأکید کرده ایم که نباید به شهروندان سرویسی ارائه شود و حق برگزاری مراسم هم ندارند. در این مورد اتاق اصناف بدون اغماض وارد عمل خواهد شد. بنابراین شهروندان چنین مواردی را اعلام کنند تا تذکرات و اخطارهای لازم به مدیران متخلف این مراکز داده شود.
وی بیان کرد: اکنون که شرایط حادتر شده است، به همه تالارهای شهر تأکید کرده ایم که نباید به شهروندان سرویسی ارائه شود و حق برگزاری مراسم هم ندارند.
به گفته بنانژاد، چند واحد متخلف که طی روزهای اخیر از دستورالعملها و الزامات پیروی نکرده بودند، با ورود نیروی انتظامی و ناظران بهداشت پلمب شدند. بااین حال گشتهای مشترک بازرسی اتاق اصناف به طور مستمر در همه نقاط شهر گشت زنی خواهند کرد.
متخلفها مجوز ندارند
عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران و رئیس اتاق اصناف مشهد با اشاره به اینکه اجرای دستورالعملهای بهداشتی نیازمند حساسیت مردم به شیوع کرونا در این روزهای بحرانی و سخت است، تصریح کرد: در مرحله نخست کرونا موارد کرونایی در اطرافیانمان کمتر دیده میشد، اما اکنون موارد ابتلا به کرونا بسیار زیاد و ملموستر شده است. پس باید این حساسیت در مردم ایجاد شود تا آنها در کنار بازرسی و الزام واحدهای صنفی در این مراسم شرکت نکنند.
رئیس اتاق اصناف مشهد تأکید کرد: اغلب تالارها و رستورانهای دارای مجوز کسب از دستورالعملها تمکین میکنند و بسیاری از واحدهای متخلفی که در روزهای گذشته با آنها برخورد قانونی شد، واحدهای غیرمجازی بودند که پروانه کسب نداشتند، یا باغ تالارهای خصوصی بودند که زیر نظر اتحادیه فعالیت نمیکردند.
حضور در رستوران، فقط یک ساعت
بنانژاد درباره ایجاد محدودیتهای خاص در دستورالعمل ابلاغی به رستورانها نیز این گونه توضیح داد: در دستورالعمل ابلاغی به رستورانها تأکید شده است که مراسم را با نیمی از ظرفیت خود برگزار کنند تا فاصله میز و صندلیها زیاد شود و همچنین ساعت حضور افراد در رستوران به حداقل زمان ممکن کاهش یابد.
وی با بیان اینکه رستوران مکانی برای ارائه خدمات خوراکی است و اجازه برگزاری مراسم مختلف در آن وجود ندارد، افزود: افراد نباید از تعطیلی تالارها سوء استفاده کنند و مراسم را در رستورانها برگزار کنند. برای جلوگیری از این موضوع بیشترین زمان حضور افراد در رستورانها یک ساعت است.
خزانهدار اتاق اصناف ایران گفت: مردم میتوانند از طریق سامانه ١٢۴ بازرسان را در زمینه اجرای دستورالعملهای ستاد کرونا و برخورد با متخلفان همراهی کنند. شهروندان میتوانند این موارد را به نیروی انتظامی گزارش دهند تا با این مجموعههای متخلف برخورد شود.
بنانژاد با اشاره به همکاری اتحادیهها در اجرای پروتکلهای ابلاغی تأکید کرد: با وجود تمام مشکلات اقتصادی و هزینههای جاری تالارهای پذیرایی در روزهای کرونایی تقریبا ۱۰۰درصد مراسم مشهد لغو و مبالغ این مراسم به مردم عودت داده شده است. البته اگر نظارت اتحادیهها نبود این مهم محقق نمیشد.