1

رئیس اتاق اصناف همدان از امضای تفاهم‌نامه‌ای با مدیرعامل شرکت سیاحتی علی‌صدر به منظور بهره مندی اصناف کشور از تخفیفات این مجموعه خبر داد

رئیس اتاق اصناف استان همدان گفت: در پی انعقاد این تفاهم نامه تمامی واحدهای صنفی دارای پروانه در کشور می‌توانند به همراه خانواده از غارعلی‌صدر(مجموعه ی تفریحی –توریستی عباس آباد) با ۵۰ درصد تخفیف بازدید کنند.

حسین محرابی در گفت وگو با خبرنگار اتاق اصناف ایران با بیان اینکه استان همدان با دارا بودن جاذبه‌های گردشگری متعدد، یکی از قطب‌های اصلی گردشگری ایران است، اظهار کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه افراد صنفی تمامی اتحادیه های مجوزدار فعال در کشور‌ می‌توانند با خانواده به صورت نیم‌بها از ویلاهای اقامتی مجموعه تفریحی عباس آباد(بام همدان) استفاده کنند.

وی تصریح کرد: ویلاهای اقامتی عباس آباد برای تمام مراجعان تخفیف ۵۰ درصدی خواهد داشت و شرایط برای گذران ایام تعطیلات در مناطق گردشگری همدان مهیا شده است.

رئیس اتاق اصناف همدان با اشاره به این که ۴۰ درصد جمعیت کشور را اصناف تشکیل می‌دهد و ۱۸ درصد تولید ناخالص داخلی کشور در دست اصناف است، بیان کرد: اصناف حدود 9 میلیون نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد کرده است، در تعیین قیمت‌ها بسیاری از ارگان‌ها دخیل هستند و اصناف حلقه آخر هستند..

در ادامه وی با بیان این که صنعت گردشگری ظرفیت‌ بسیار بالایی برای رشد و توسعه جوامع است كه عوامل محیطی و انسانی می توانند شكوفایی آن را رقم بزنند و اما استان همدان با یك هزار و 800 اثر تاریخی و گردشگری آنگونه كه باید جایگاه خود را در این بخش بدست نیاورده است.

محرابی اظهار کرد: با اجرای طرح های گردشگری در دو سال گذشته حضور گردشگران بویژه توریست های خارجی به استان همدان رشد چشمگیری داشته است.

وی اذعان داشت: یكی از عواملی كه بر رشد صنعت گردشگری در همدان تاثیر گذار است پیگیری مسئولان اجرایی استان و تاكید استاندار همدان به توسعه صنعت گردشگری بوده كه راه برون رفت از مشكلات اقتصادی و توسعه استان همدان را جذب گردشگران داخلی و خارجی و سرمایه گذاران گردشگری می داند.

محرابی اظهار داشت :از دورانی كه گردشگری كالایی لوكس و مختص قشر مرفه جامعه محسوب می‌شد، ده‌ها سال می‌گذرد و امروز به مدد كاهش هزینه‌های خطوط پر‌ تراكم هوایی، دریایی، ریلی و جاده‌ای سالانه بیش از یك میلیارد نفر در سطح جهان در حال جا به جایی بین مرزها با قصد سفرهای تفریحی هستند.

وی تاکید کرد: استان همدان با داشتن تمدنی كهن و آثار تاریخی و جاذبه های طبیعی گردشگری در صدد رسیدن به نقطه مطلوبی قرار گرفته كه به عنوان نخستین هدف گردشگری جایگاه خود را بازیابد. حضور گردشگران در شهر تاریخ و تمدن ایران می تواند در رشد و ارتقا سطح کیفی زیر ساخت های گردشگری و هم چنین رونق کسب وکار تاثیر بسزایی داشته باشد.

وی در این ارتباط گفت: شاید یكی از مهم‌ترین مشكلات گردشگری در همدان خدمات تورگردانی باشد كه در‌ این‌ باره ضعف‌های زیادی در زمینه ی تبلیغات بین‌ المللی، جذب تورگردان‌های بازارهای هدف و توسعه ی مناسب خدمات هوایی و آژانس‌های بین‌ المللی حرفه‌ای مشهود است.

رئیس اتاق اصناف همدان از همه ی اصناف کشور دعوت کرد تا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونا به همدان سفر کرده و گزارش‌های خاطره‌انگیز سفر خود به پایتخت تاریخ و تمدن ایران را منتشر کنند.

آقای محرابی اظهار کرد: زمان اجرای این تفاهم از 14 شهریور تا پایان سال ۱۳۹۹خواهد بود./ع/