تعیین قیمت منطقه ای ملک، قیمت اجاره بها را بالا می‌ برد/ ساخت واحدهای صنفی برای انتقال صنوف آلاینده به اصناف سپرده شود

۱۱:۱۴:۳۶ دی ۲۱, ۱۴۰۱ 0 دیدگاه

رئیس اتاق اصناف مرکز استان مرکزی: تعیین قیمت منطقه ای ملک، قیمت اجاره بها را بالا می برد/ ساخت واحدهای صنفی برای انتقال صنوف آلاینده به اصناف سپرده شود
رئیس اتاق اصناف مرکز استان مرکزی گفت: بحث تعیین نرخ املاک در شهر اراک به این صورت است که همه ساله در بهمن ماه یک کارگروه متشکل از نمایندگان اداره امور مالیات، ثبت اسناد و نماینده شورای شهر تشکیل می شود که در این کارگروه قیمت منطقه ای ملک را مشخص می‌کنند و این مساله بی‌گمان، باعث بالا رفتن قیمت اجاره بها می‌گردد.
جعفرمددی درگفت وگو با خبرنگار اتاق اصناف ایران افزود: تعیین نرخ ملک به صورت منطقه‌ای در این کارگروه به صورت ناخواسته بر قیمت واحدهای تجاری و تعیین مالیات اصناف تاثیرگذار است و افزایش میزان مالیات واحدهای تجاری بر نرخ اجاره بها اثرگذار می باشد، به عنوان مثال مالیات واحدتجاری که سال گذشته ۵ میلیون تومان بوده امسال می گویند بنا به نسبت منطقه ای ملک باید ۱۰ میلیون تومان مالیات بپردازند همین افزایش باعث می‌شود صاحب ملک اجاره را بالا ببرد و کاسبی که مشغول کار در این واحدصنفی است مجبور به ترک و یا تعطیلی واحدصنفی خود شود.
وی تصریح کرد: لازم است در زمان تشکیل این کارگروه نماینده ای از اصناف، بویژه صنف مشاوران املاک در کارگروه حضور داشته باشند تا قیمت منطقه ای درست تعیین و ارائه شود .
مددی اظهار کرد: در بحث انتقال صنوف آلاینده از مرکز شهر اراک به خارج از شهر بهتر است کار به اصناف سپرده شود در این راستا چندسال است که خواستار واگذاری زمین با امکانات آب و برق هستیم تا بتوانیم با قیمت مناسب برای صنوف مورد نظر واحدهای صنفی را بسازیم و در اختیارشان قرار دهیم و اگر قرار به ساخت توسط شهرداری باشد قطعا قیمت ساخت واحدهای صنفی بالاتر می شود در یک مورد ساخت شهرک خودرو، قیمت تمامی واحدهای واگذار شده بالاتر از قیمت کارشناسی بود که تحویل داده شد.
رئیس اتاق اصناف اراک افزود: در حال حاضر ضروری‌ترین کار برای اصناف تعیین سقف و حدود صنفی برای فعالیت است و با برداشتن این قانون مشکلات زیادی برای اصناف ایجاد شده، به گونه ای که در حال حاضر در شهر اراک به ازای هر ۲۰ نفر یک واحدصنفی داریم. این مساله توجیه اقتصادی ندارد و باعث رکود و کاهش درآمد اصناف شده و در طولانی مدت منجر به ورشکستی اصناف خواهد شد.
رئیس اتاق اصناف مرکز استان اراک گفت: در شهر اراک ۳۰ هزار واحدصنفی و در سطح استان مرکزی ۶۰ هزار واحدصنفی فعال دارای پروانه داریم./ع/

image_print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 6 =