اصناف اصفهان تابع اجرای طرح محدودیت‌های کرونایی

۱۳:۱۸:۲۱ آذر ۲, ۱۳۹۹ 0 دیدگاه

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران و رئیس اتاق اصناف مرکز استان اصفهان:اصناف اصفهان تابع اجرای طرح محدودیت‌های کرونایی

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران و رئیس اتاق اصناف مرکز استان اصفهان گفت: اصناف اصفهان تابع اجرای طرح محدودیت‌های کرونایی بوده و تاکنون در همراهی انجام این مهم نمونه بوده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران به نقل از ایرنا، رسول جهانگیری هر زمان که متولیان امور تصمیمی گرفتند اصناف در صف اول اجرای آن قرار داشتند و در اجرای محدودیت های جدید کرونایی باید صحبت های برخی صنوفی که به علت داشتن مشکلات نظیر داشتن چک، ملک و منزل استیجاری را شنید ولی تابع هستند و همراهی می کنند.
رئیس اتاق اصناف استان اصفهان سهم اصناف در انتشار شیوع ویروس کرونا بین ۱۰ تا ۱۲ درصد اعلام و اضافه کرد: اصناف کمترین اثر نقل و انتقال این بیماری را دارد.
وی تصریح کرد: بنا به اعلام وزارت بهداشت بیشترین انتقال این ویروس۵۱ درصد توسط خانواده ها و دورهمی‌های خانوادگی و ۲۱ درصد حمل و نقل صورت می‌گیرد و در محموع ۲۱ درصد توسط ادارت دولتی و اصناف ممکن است انتقال یابد.
جهانگیری تاکید کرد: برای تحقق کامل اجرای طرح محدودیت های جدید کرونایی با در نظر گرفتن همه جوانب و پیامدهای ذیربط باید کار فرهنگی و زیرساختی در همه امور به ویژه خانواده‌ها صورت گیرد.
به تاکید وی این طرح نباید بازخورد و جنبه تبلیغاتی و رسانه‌ای داشته باشد.
وی با اشاره به اجرای طرح غربالگری خانواده‌ها که قرار است توسط سپاه و بسیج به صورت محله‌محور اجرا شود، گفت: باید در این زمینه کار کنیم نه این که کسب و کارهای مردم را کامل ببنیدبم بنابراین باید متولیان فرهنگی به میدان بیایند و فرهنگ سازی را در این زمینه توسعه دهند.
وی با اشاره به اینکه ۳۰۰ پاساژ موجود اصفهان فعالیت شان به مدت ۲ هفته متوقف شده است، گفت: ۵۰ درصد صنوف استان در پاساژها قرر دارند و تعطیل شده‌اند.
وی از مسوولان ستاد کرونا خواست برای اصناف به اندازه سهم آنها در شیوع کرونا محدودیت بگذارند و بر روی موارد دارای بیشترین فراوانی، سرمایه‌گذاری کنند و در تصمیمات بعدی کارشناسی تر عمل کنند.

طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌های متناسب با وضعیت و روند ویروس کرونا که از بامداد امروز (اول آذر) به مدت ۲ هفته اجرا ‌شده است، محدودیت‌های خاصی در شهرهای دارای وضعیت قرمز و نارنجی اعمال خواهد شد.
براین اساس در شهرهای قرمز فقط مشاغل گروه یک مجاز به فعالیت هستند و فعالیت گروه‌های ۲، ۳ و ۴ ممنوع است و فعالیت مشاغل گروه‌های ۱ و ۲ در شهرستان‌های نارنجی مُجاز و گروه‌های ۳ و ۴ ممنوع است، بر اساس آخرین رنگ‌بندی استان اصفهان، شهرستان‌های بُرخوار، بویین میاندشت، چادگان، خوانسار، خور و بیابانک، دهاقان، سمیرم، شاهین شهر و میمه، فریدونشهر و نجف‌آباد در وضعیت نارنجی و سایر شهرستان‌ها در وضعیت قرمز قرار دارند.
مشاغل مُجاز و گروه یک، شامل مراکز زیرساختی، اداره‌ها و مراکز نظامی، داروخانه‌ها، مراکز درمانی و بهداشتی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، میادین میوه و تره‌بار، سوپر مارکت‌ها، میوه فروشی‌ها، کارخانه های تولیدی، حمل و نقل عمومی، خدمات سالمندان، خدمات ارتباط الکترونیک، چاپخانه‌ها، رسانه‌ها، خشکشویی و آرامستان‌هاست.
گروه شغلی شماره ۲ شامل پاساژها، مراکز خرید، بازارهای روز، فروشندگان مواد غیرغذایی، مراکز تمرین و انجام مسابقات ورزشی، مراکز شماره‌گذاری خودرو، مراکز طبخ غذا با پذیرش مشتری، مراکز مُتبرکه و زیارتگاه‌ها، مساجد و مُصلاها، مراکز فروش لوازم خانگی، قنادی‌ها، آب‌میوه و بستنی فروشی‌ها، آرایشگاه‌های مردانه، بازار فروش خودرو، فرش و موکت فروشی، خدمات چاپ دیجیتال، تزیینات داخلی ساختمان، کادویی فروشی‌ها، اسباب‌بازی فروشی‌ها، عمده فروشی‌ها و خُرده‌فروشی‌های پوشاک، پارچه‌ فروشی‌ها، پرده‌سراها، مراکز فروش مُبلمان، کیف و کفش فروشی‌ها، مراکز فروش لوازم‌التحریر، خیاطی، خرازی، آتلیه‌ها، مشاوران املاک، فروشگاه‌های لوازم آرایشی و بهداشتی و مراکز فروش و عرضه خشکبار و آجیل است.
گروه شغلی شماره ۳ شامل مدرسه‌ها، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای، زبانسراها، آموزشگاه‌ها و کتابخانه‌ها، مهدهای کودک، استخرهای سرپوشیده، سینماها و تئاترها، موزه‌ها و باغ‌موزه‌ها، تالارهای پذیرایی، آرایشگاه‌های زنانه و سالن‌های زیبایی،کاهش فعالیت حمل و نقل عمومی درون‌شهری، کاهش زمان فعالیت ادارات و مراکز غیردولتی و برگزاری آزمون‌های حضوری است.
گروه شغلی شماره ۴ شامل برگزارکنندگان مراسم فرهنگی، اجتماعی و مذهبی، مدرسه‌های شبانه‌روزی، باشگاه‌های ورزشی، چاپخانه‌ها، قهوه‌خانه‌ها و مراکز عرضه مواد دُخانی، بازی‌ها و مراکز تفریحی آبی، باشگاه‌های ورزشی سالنی و دورکاری شاغلان گروه‌های حساس است.
حدود ۲۲۰ هزار واحد صنفی با پروانه کسب در استان اصفهان فعالیت دارند که حدود یکصد هزار واحد از آن در شهرستان اصفهان مستقرهستند./پ/

image_print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 12 = 18